Bokningsbara lägerplatser

Glaskogen i Värmland är en omtyckt plats att anordna läger för grupper och skolklasser. Här kan du förboka din lägerplats och uppleva äventyret med att bo och campa i vildmarken. Kontakta infocentrat i Lenungshammar för bokning och ytterligare information.

Trångstad

Trångstad ligger 1 km från Lenungshammar intill sjön Stora Gla. Här finns 3 bokningsbara ytor: ”Lilla vid sjön” passar för ca 10 – 15 personer, ”Stora” för ca 40 personer, ”Nya” för ca 20 personer. Lägerplatserna har tältplats, torrtoaletter, dricksvatten och grillplats. Vid Stora Gla finns också en badplats.

Laskerud

Laskerud ligger 1,5 km söder om Lenungshammar. Här finns tältplats, grillplats, dricksvatten, torrtoalett, en stuga och en lada. Platsen är belägen i en glänta mitt i skogen med 1 km till sjön Stora Gla. Stugan har 2 rum och kök, dricksvatten ute, torrtoalett, 6 bäddar, köksutrustning, kokplattor och kylskåp.


Boka lägerplats

Grupper per person: 45 kr/natt


Kontakt och bokning

Tel 0570-440 70
glaskogen@arvika.se


Lägerplatser utan förbokning

Det finns även andra lägerplatser som inte behöver bokas i förväg. Dessa är utmarkerade på Glaskogskartan. De har stora ytor som passar för läger och olika typer av aktiviteter. Dessa platser får nyttjas när du köpt Glaskogskortet.


Glaskogskartan

Beställning av Glaskogskartan inom Sverige

Pris: 137 kr (inkl porto)

Beställning av Glaskogskartan utanför Sverige

Pris: 149 kr (inkl porto)


Glaskogskortet

Vid nyttjandet av Glaskogens anläggningar krävs att du har ett besökskort, ”Glaskogskortet”. Pengarna som betalas för detta går direkt till skötsel av området.

Glaskogskortet
Glaskogen kort
Namn på kortinnehavare
Datum för vistelse