Köp inför resan

Glaskogskortet – för vandring, rast och övernattning

Glaskogskortet köper du när du ska övernatta, nyttja eldplatser, vindskydd, toaletter mm som finns i naturreservatet. Pengarna som betalas för detta går direkt till skötsel av området, så att du ska ha tillgång till olika bekvämligheter.

Köp Glaskogskortet via formuläret nedan. Korten skickas till dig i pdf-format. Har du ingen epost skickar vi med ordinarie post.

Du kan också köpa kortet via iFISKE.

Välj kort
Namn på kortinnehavare
Ankomstdatum

Glaskogens fiskekort

Med vårt fiskekort kan du fiska i ett 80-tal vackra sjöar och tjärnar i och omkring Glaskogens Naturreservat. Glaskogens fiskekort är resultatet av ett samarbete mellan Stiftelsen Glaskogen, Stora Enso AB och fiskevårdsområdesföreningarna i Hillringsberg, Järnsjön, Stora Bör, Stora Gla, Sölje och Övre Gla. Ett fiskekort i Värmland, där du får mycket fiskeglädje för pengarna.

Köp ditt fiskekort via formuläret nedan. Korten skickas till dig i pdf-format. Har du ingen epost skickar vi med ordinarie post.

Du kan också köpa kortet via iFISKE.

Välj kort
Namn på kortinnehavare
Datum för fiske

*Ska du enbart fiska över dagen utan att nyttja iordningställda faciliteter behöver du endast köpa Glaskogens fiskekort. Annars behöver du också köpa Glaskogskortet för de dagar du spenderar i naturreservatet.


Glaskogskartan

På vår karta över naturreservatet Glaskogen finns alla vandrings- och kanotleder, vindskydd och övernattningsstugor markerade. Alla leder är märkta med orange i terrängen utom natur och kulturstigen som har vit märkning i terrängen. Kartan är vattentålig, trespråkig och i skala 1:50 000.

Gör din beställning här, så skickar vi kartan till dig. Betala med betal- eller kreditkort på ett säkert sätt via Paypal, eller till vårt bankgiro-nummer 5289-1694 samt Swish 123 682 42 62 (vänligen meddela inköp med adress till glaskogen@arvika.se). Kartan levereras normalt inom 10 dagar.

Beställning av Glaskogskartan inom Sverige

Pris: 137 kr (inkl porto)

Beställning av Glaskogskartan utanför Sverige

Pris: 149 kr (inkl porto)


Vandringsförslag

Vi rekommenderar att starta i Lenungshammar därifrån utgår vandringsleder åt alla fyra väderstreck. För utförligare turförslag kan du beställa vårt häfte ”19 förslag till vandringar och en biltur”.

Häftet kostar: 54 kr (inkl frakt)