Glaskogskortet – för vandring, rast och övernattning

Glaskogskortet köper du när du ska övernatta, nyttja eldplatser, vindskydd, toaletter mm som finns i naturreservatet. Pengarna som betalas för detta går direkt till skötsel av området, så att du ska ha möjlighet till olika bekvämligheter.

Barn under 16 år gratis. För grupprabatt kontakta Glaskogen eller återförsäljare.

Välj vilken variant av kort du vill köpa, fyll i namnet på den som ska ha kortet och fyll i det datum du anländer till Glaskogen. Tryck på ”Lägg till i varukorgen”. I nästa steg väljer du antal dagar och ser det totala priset. Välj betalningsalternativ. Skriv i din e-postadress. Korten skickas till dig i pdf-format. Har du ingen epost skickar vi med ordinarie post.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är glaskogskort.jpg
Glaskogen kort
Namn på kortinnehavare
Datum för vistelse

Din avgift är viktig

Glaskogskortet är din biljett till naturreservatet. Med kortet får du använda reservatets vindskydd, rastplatser, övernattningsstugor, soptunnor, torrtoaletter och ved. Pengarna som du betalar går direkt till vård och skötsel av Glaskogens Naturreservat. Skall du fiska behöver du även Glaskogens fiskekort. Med det kortet får du fiska i de flesta av reservatets sjöar. Avgiften för fiskekorten går till vård av reservatets vattendrag och fiskbestånd, så din avgift är viktig.

Glaskogskortet finns att köpa på följande platser:
Stiftelsens kontor i Arvika och Lenungshammar, Turistbyråerna i Arvika, Säffle, Arvika Kanot och Turistcenter, Bensinstationen i Glava och Sulvik, Ica i Glava, Sölje Camping, Guesthouse Eleven i Jössefors, Sommarvik Swecamp i Årjäng, Survival Center i Svanskog, Ica i Sillerud och Camp Grinsby.

Grillplats vid sjö