Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Sommarjobb 2019

Är du intresserad av turism och service?

Vi söker dig som är serviceintriktad och kan erbjuda våra gäster ett mycket gott värdskap. Du ska ha möjlighet att arbeta på obekväma tider, tycka om att arbeta i grupp, klara av stress och du ska vara duktig på svenska, engelska och kanske även tyska. Då verksamheten är decentraliserad behöver du ha möjlighet att transportera dig till och från Lenungshammar. 

Turistvärd/Campingvärd 10 juni - 18 augusti (ca 85 %) Krav: enligt ovan. Arbetsuppgifter: informera om reservatet, in och utcheckning, försäljning av varor i butik, tillsyn på campingen, servering i café, viss städning, 

Turistvärd/Kanotvärd 15 juli - 18 augusti (ca 75%) Krav:enligt ovan. Arbetsuppgifter: infomera om turer, fiske, hyra ut cyklar, kanoter, roddbåtar, underhåll av utrustning, försäljning av varor i butik, viss städning, 

Biträdande cafeföreståndare 13 juni - 18 augusti (ca 50 %) Krav enligt ovan samt ha fyllt 18 år, tidigare erfarenhet från liknande arbete, körkort. Arbetsuppgifter: beredning av rätter, ledning av arbetet i köket, tillsyn och underhåll i caféet, servering, 

Cafevärdar 13 juni - 18 augusti (ca 85 %) Krav enligt ovan, gärna fyllt 18 år. Arbetsuppgifter: beredning av rätter, servering till gäster, kassahantering, viss städ och disk, 

Extra personal i café 13 juni - 18 augusti (ca 40%) Krav enligt ovan. Abetsuppgifter: disk, hålla fint och iordning i serveringen, viss beredning, servering, 

Ansökning eller frågot till vivi.appelqvist@arvika.se alt 070-24 75 514 senast 28 februari

Välkommen till en härligt sommar i Glaskogen!